Güncel
Giriş Tarihi : 23-09-2019 16:30   Güncelleme : 23-09-2019 16:46

B S Tasarım & Uygulama Ofisi

B S Tasarım & Uygulama Ofisi yenilikçi, kullanışlı, sağlam ve estetik tasarım anlayışıyla müşterisine kapılarını açtı.

B S Tasarım & Uygulama Ofisi

İlçemiz okullar caddesi 7/A adresinde yapılan açılış Fehmi Arslan, Gerze Belediye Başkan Vekili Ümit Akça ve İsmail Mızraklı’nın kurdele kesimiyle gerçekleşti.

Açılışa başta Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat Erdal, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, önceki dönem Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İl Genel Meclis Üyesi İzzet Karaman, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin Şahin, protokol üyeleri birçok ilçe sakini ve sektördeki iş adamları katıldı.

B S Tasarım & Uygulama Ofisi’nin mimarı Burçak Kıvrak, Serkan Kıvrak ile birlikte açtıkları bu işletmenin üniversite yıllarından beri hayalleri olduğunu belirterek yenilikçi, sade, şık ve kullanışlı tasarımlarla müşterinin memnuniyet ve güvenini kazanmayı hedefliyor.

Burçak Kıvrak, “Yaptığımız tasarımla birlikte işçiliğini de biz yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için ön planda. Tasarımı yapılacak yeri ilk olarak keşfe gidip inceliyoruz ardından tasarımı üç boyutlu çizip müşteriye gösteriyoruz. Böylelikle kullanıcı da yapılacakları üç boyutlu şekilde görmüş oluyor. Beğendiği takdirde işçilik aşamasına geçiyoruz” diyerek müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ifade etti.

AdminAdmin