Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2020 17:52   Güncelleme : 02-06-2020 11:50

Bafra’dan Gerze’ye Uzanan Hizmet Yolculuğu

Hamidiye Mahallesi Bayraktar Caddesi’nde Gerzelilere hizmet vermeye başlayan Tosuner Ticaret Gerze merkez olmak üzere ikinci iş yerini açtı

Bafra’dan Gerze’ye Uzanan Hizmet Yolculuğu

Yıllardır Bafra, Yakakent ve Alaçam’da müşterilerine hizmet veren, Bereket Un Gıda Ürün Şirketi firması olan Tosuner Ticaret’in bir kolu Gerze’de hizmet vermeye başladı.

1976 yılında Bafra Eldavut Köyü’nde, Mestan ve İsmail Tosunel adlı iki kardeşin, geliştirdiği taşlı un değirmeninde başlayan bu yolculuk son teknolojiyle müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Bafra merkez olmak üzere Alaçam, Yakakent halkına toptan ve perakende hizmeti vermekte olan Tosuner Ticaret; 6 yıl önce Kabalı da bir depo açarak Sinop ve Gerze’de ki müşterilerine un, kepek, besi yemi, süt yemi, buzağı yemi, küspe, gübre, pirinç, buğday, arpa alım ve satım olmak üzere hizmet vermeye başladı.

Baba oğul olarak işlettikleri firmada müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunduklarını belirten işletme sahibi Kadir Tosunel; “ Sinop ve Gerze halkımıza, köylümüze, vatandaşımıza kaliteli ürünleri daha uygun fiyata sunuyoruz. Vizyonumuz, Sinop ve Gerzeli üreticilerimizi hijyenik gıda ürünlerimiz ile tarımı her alanda ileriye taşımak.

Müşteri velinimetimizdir. Misyonumuz, tüketicilerimizden gelen talepler doğrultusunda uzmanlar eşliğinde tüketicilerimizi bilinçlendirmek, ihtiyaçları doğrultusunda onları yönlendirmektir.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin