Güncel
Giriş Tarihi : 10-02-2021 11:47   Güncelleme : 10-02-2021 11:58

Balıkçılardan Teşekkür Ziyareti

Gerzeli Balıkçılar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy'u makamında ziyaret ettiler

Balıkçılardan Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 21 Ocak 2021 tarihinde bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere ilçemize gelmişti.

Bu ziyaretler kapsamında Gerze Su Ürünleri Balıkçılık Kooperatifinde Gerzeli Balıkçılarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinlemiş, balıkçılardan gelen Gerze Balıkçı Barınağında dalga ve rüzgârın önünü kesecek limanın uzatılması talebini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ileteceğini, konunun yakinen takipçisi olacağını ifade etmişti.

Aralarında Gerzeli Balıkçıların talepleri de olan 3 proje 25 Ocak 2021 tarihinde Sinop’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Gerze Heyeti tarafından teslim edilmişti.

Bu kapsamda, Gerzeli balıkçılar taleplerini Bakan Karaismailoğlu’na ileten Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaret sonrası konuyla alakalı gazetemize bilgi veren Su Ürünleri Balıkçılık Kooperatifi yetkilileri, “Gerzeli tüm balıkçılar adına bizlerin sorunlarını dinleyip çözülmesi noktasında emek harcayan Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Başkanı Uğur Giresun ve İlçe Başkanı Cumhur Kurt’a çok teşekkür ediyoruz.

Biz balıkçıların taleplerini dinlemekle kalmayıp Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na gerçekleştirdiği Sinop ziyaretinde taleplerimizi dosya halinde teslim eden ve bizi makamında ağırlayan Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

İnşallah atılan bu adım, Gerze balıkçılarının derdine derman olacak” diye konuştu.

AdminAdmin