Güncel
Giriş Tarihi : 15-12-2016 14:34   Güncelleme : 15-12-2016 13:53

Başarılı Öğrenciler Çalışmalarıyla Takdir Topladı

Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri başarılı çalışmalarıyla gündeme gelmeye devam ediyorlar

Başarılı Öğrenciler Çalışmalarıyla Takdir Topladı
 Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı öğrencisi Sevgi Damla Arslan’ın ders kapsamında yaptığı afiş çalışması Kültür Bakanlığı tarafından yapılan “15 Temmuz Şehitleri’ni” anmaya yönelik yarışmada 367 eser arasından seçilerek sergilenmeye layık görüldü.

Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen genç tasarımcı ve sanatçılar arasında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “15 Temmuz Şehitleri” konulu “Genç Sanat: Afiş Tasarım ve Video Sanatı Yarışması” sonuçlandı. Ülke bütünlüğünü hedef alan hain kalkışmaya kahramanca karşı koyan, bu uğurda gözünü kırpmadan canını ülkesi için hiçe sayan şehitlerimizin hatıralarını, o kahramanlara olan saygımızı ve minnetimizi göstermeyi amaçlayan yarışmada eseri sergilenmeye layık görülen Sevgi Damla Arslan sertifikasını, ödülünü almak ve sergiye katılmak üzere Ankara’ya davet edilecek. Tasarım Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi olan Sevgi Damla Arslan yarışmaya bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Hatice Bahattin Ceylan’ın ders kapsamında yaptırdığı çalışmayla katıldığını belirterek, sınıf arkadaşlarının da ders kapsamında yapılan birbirinden değerli çalışmaları ile aynı yarışmaya katıldığını söyledi. Kendisinin çalışmasının seçilmesinden mutlu olduğunu belirten Arslan, yarışmaya gönderilen tüm eserlerin art direktörlüğünü yapan bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gökhan Ceylan’a, her alanda desteklerini esirgemeyen Gerze Meslek Yüksekokulu yöneticilerine katkıları için teşekkür etti.

Tasarım Bölümü akademisyenleri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gökhan Ceylan ve Öğr. Gör. Hatice Bahattin Ceylan 2’nci sınıf öğrencilerinin tümüne bu çalışmayı yaptırdıklarını vurgulayarak, bu çalışmaların içerisinden bir tanesinin bile sergilenmeye layık görülmesinin kendilerini gururlandırdığını ve “15 Temmuz Şehitlerimizi saygı ve minnetle anmak bu milletin her bir bireyinin görevi olduğunu” dile getirdiler.

Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev ERENLER butür organizasyon ve yarışmalarda alınan başarıların öğretim kalitemizin ne kadar yüksek olduğunu bize göstermesi, Meslek Yüksekokulumuzun bilinilirliğini arttırması ve öğrencilerimize örnek olması açısından son derece önemli olduğunu belirterek Gerze Meslek Yüksekokulu olarak akademisyenlerimizi ve öğrencimizi tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

TRT 1'de Yayınlanan “Yüzyıllık Mühür, Çanakkale”  Dizisinde Rol Aldı

Yüksekokul öğrencileri dizi sektörüne de dahil oldu. TRT 1'in sevilen yapımlarından “Yüzyıllık Mühür, Çanakkale” dizisinde oynayan Yüksekokul öğrencisi Yakup Karakoç, sergilediği oyunculuk performansıyla beğeni topladı.

Gerze Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı 1.Sınıf (2.Öğretim) öğrencisi Yakup Karakoç TRT 1 kanalında yayınlanan “Yüzyıllık Mühür, Çanakkale” dizisinde üsteğmen rolünde 12. ve 13. bölümde oyunculuk yaptı. Yüksekokul yönetimi gösterdiği başarılı performanstan dolayı kendisini tebrik ederek başarılar diledi.



Seda ŞengülSeda Şengül