Güncel
Giriş Tarihi : 31-12-2019 15:55   Güncelleme : 31-12-2019 16:14

Başhekimden Dokunaklı Veda

Sekiz buçuk yıl Gerze Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Şevket Terkan, görevi bırakmasının ardından sosyal medya hesabından, sevenleri ile duygularını paylaştı.

Başhekimden Dokunaklı Veda

Gerze Devlet Hastanesi’nde sekiz buçuk yıl başhekimlik görevini en iyi şekilde yerine getiren her kesimden insanın sevdiği ve saygı gösterdiği Şevket Terkan, 11 Aralık 2019 tarihinde başhekimlik görevinden ayrıldı.

Terkan,  Gerze Devlet Hastanesi’ndeki başhekimlik görevinden ayrıldıktan sonraki duygularını sosyal medya hesabı üzerinden sevdikleriyle paylaştı.

Mesajında;

“Sevgili dostlar,

Çok sık yapmasam da 2019 yılının şu son günlerinde bazı duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

2019 yılı benim için çok hareketli, mücadele dolu ve öğretici geçti diyebilirim. Bu yılın son ayında çok sevdiğim, büyük bir şevkle yürüttüğüm Gerze Devlet Hastanesi Başhekimliğini bırakmak zorunda kaldım. Ekip arkadaşlarımla birlikte yaklaşık 8 buçuk yıl içerisinde birçok yeni birim kurduk ve ilkler gerçekleştirdik. Bu süreçte hizmet kalitesini arttırırken, vatandaşımızın sağlık hizmetine kolay ve adil bir biçimde ulaşabilmesi için canla başla çalışan mesai arkadaşlarımın da haklarını gereğince korumak, onları hak etmedikleri baskılardan uzak tutmak benim için bir öncelik olmuştur. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Bilmeden kırdığım mesai arkadaşlarım varsa özür dilerim.

Bahsettiğim bu süreç benim için iç görümü tazelememe de fırsat verdi. İnandığım evrensel doğruları savunma gücüne sahip olduğumu, içimdeki hizmet isteği ve mücadele enerjisinin azalmadığını, aksine arttığını fark etmemi sağladı. Bu durumun aynı zamanda bu istek ve enerjimi farklı bir kulvarda kullanabilmek için fırsat olduğunu düşünüyorum. Sekiz buçuk yıllık bu süre ve özellikle son yılında yaşadıklarım ve yaptıklarımla ilgili pişmanlığım yoktur. Yöneticiliğim boyunca inisiyatif kullanmaktan çekinmedim ve hep iyi niyetle kullandım. Tüm Gerze halkına, hem kurumumuzdaki hem de diğer kurumlardaki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi seneler dilerim.

Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin