Güncel
Giriş Tarihi : 09-08-2021 15:23   Güncelleme : 04-11-2021 17:12

‘Başka Gerze Yok!’

Beşiktaş Süleyman Seba Parkı, eski görüntüsüne kavuştu

‘Başka Gerze Yok!’

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Süleyman Seba Parkı’nda bazı spor aletleri ve banklara zarar verilmiş bunun üzerine Beşiktaş Taraftar Grubu gazetemize verdikleri röportaj ile tepkilerini ortaya koymuşlardı.

Konunun gazetemize de taşınmasıyla birlikte Beşiktaş Süleyman Seba Parkı, Gerze Belediyesi personellerinin özverili çalışmasıyla eski görünümüne kavuşturuldu.

Konuyla ilgili olarak, Süleyman Seba Parkı'nın eski görümüne kavuşmasına vesile olan başta Belediye Başkanı Cevat Şensoy olmak üzere emeği geçen tüm belediye personeline Beşiktaşlı olmanın da ötesinde önce bir Gerzeli olarak teşekkür ettiğini söyleyen Ergin Öztürk, “İlçemizde bulunan ve cefakâr Beşiktaşlı taraftarların çok büyük fedakârlıklarla yaptırdığı Beşiktaş Süleyman Seba Parkına, bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde, asla kabul etmediğimiz çirkin bir saldırıda bulunularak bazı spor aletlerine, banklara ve çevresine zarar verildi.

Bunun üzerine yapılan terbiyesizliğe sessiz kalmayarak tepkimizi ortaya koymak adına Gerze’nin Sesi gazetesine verdiğimiz röportaj, 7’den 77’ye herkesin dikkatini çekti ve Süleyman Seba Parkına yapılan çirkin saldırı herkes tarafından kınandı.

Konuyla ilgili sıcağı sıcağına yaptığımız görüşmelerde Belediye Başkanı Cevat Şensoy da yaşanan bu vahim olayla ilgili üzüntüsünü bildirerek, ertesi gün parkımızın eski görüntüsüne kavuşmasını sağladı. Başkan Şensoy, bu güzel düşünce ve hareketiyle bizleri hem onure etti hem de oldukça sevindirdi.

Bu vesileyle Gerze Çarşı Grubu ve Beşiktaşlı taraftarlar olarak, kendimiz ve Gerze’mizin büyümesi, güzelleşmesi adına gecesini gündüzüne katan emekçi Gerze Belediyesi çalışanlarına, saygı ve sevgilerimizi sunmayı kendimize bir borç sayıyoruz” diye konuştu.  

Bir daha böyle olayların yaşanmamasını istediklerini kaydeden Öztürk, “yaşanabilirliği ve güzelliğiyle, insanlarımızın yardımseverliğiyle örnek gösterilen şirin Gerze’mizde bir daha bu olayların yaşanmaması, gelecek nesillere güzel bir ilçe bırakabilmek, kamuya açık park, bahçe gibi alanların daha bilinçli ve duyarlı kullanımının halkımız adına kazanç sağlayacağının inancı içerisinde olup, herkesi kamu mallarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Bizler bu konuya daha da dikkat çekmek adına biz diyoruz ki, ‘Sahip Çık Çünkü Başka Gerze Yok!” diyerek Gerzelilerin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmalarını temenni ettiklerini belirtti.

AdminAdmin