Güncel
Giriş Tarihi : 16-04-2019 09:18   Güncelleme : 16-04-2019 10:21

Başkan Altunel, ziyaret turunda

Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Cemal Altunel ve üyeleri başkanları makamında ziyaret etti.

Başkan Altunel, ziyaret turunda

Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel  ve oda yönetimi 31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrasında Gerze Belediye Başkanı olann Cevat Şensoy ve ve Dikmen İlçesinde de Belediye Başkanı seçilen Adnan Acar’a hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular.

İlçemizde ki en büyük STK’lardan biri olan Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Cemal Altunel,  gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili olarak, öncelikle yeni görevinde başlayan Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis Üyelerine hayırlı olmasını diliyoruz dedikten sonra, Gerze ve Dikmen ilçelerinde ki esnafın sorunlarını sıkıntıları hakkında bilgiler aktardıklarını kaydetti.

Altunel, 31 Mart Seçimleri öncesinde Sn. Belediye Başkanımız Cevat Şensoy ile birlikte Gerze Küçük Sanayi Sitesi’nin artık yetersiz geldiğini ve buranın büyütülmesi ile ilgili proje ve isteklerini kendilerine ilettiklerini kaydederek, inşallah Cevat Başkanımızın bu sorunların aşılmasında bizlere destek vereceğine inanıyorum, dedi.

Yapılan ziyaret sonunda Gerze ve Dikmen Belediye başkanlarına  kotra hediye edilerek, ziyaretler fotoğraf çekimi ile son buldu.

AdminAdmin