Güncel
Giriş Tarihi : 03-07-2015 16:07   Güncelleme : 03-07-2015 15:35

BAŞKAN BELOVACIKLI MİLLETVEKİLİ KARADENİZ’İ TBMM’DE ZİYARET ETTİ

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’e TBMM’deki makamında ziyaretler sürüyor. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Karadeniz’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

BAŞKAN BELOVACIKLI MİLLETVEKİLİ KARADENİZ’İ TBMM’DE ZİYARET ETTİ
 Başkan Beloavcıklı milletvekili seçilen Karadeniz’in canla başla çalışacağından şüphe etmediklerini belirterek, “Milletvekilimiz Karadeniz’in, Sinop için, halkı için hizmet vermeye kendisini adamış milletvekillerimiz ile çalıştığımız geçmiş dönemlerdekinden farklı olmayacağını düşünüyoruz. Kendisini bir kez daha kutluyorum” dedi.

 Milletvekili Barış Karadeniz de Gerze, destekleri için Başkan Belovacıklı’ya teşekkür etti. “Cumhuriyet Halk Partisi, halkımızın umududur” diyen Karadeniz, “Mücadelemizin sonuçları göstermektedir ki, partimize duyulan gereksinim bu süreçte üstlenmesi gereken rolünü bir kez daha önemli kılmıştır. Demokrasi, temel hak ve özgürlükler, çağdaş değerler ve halkımızın ihtiyaçları, emeğin hak ettiği değeri bulması Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel ve kurumsal sorumluluğunu daha da artırmaktadır. Milletvekilliği dönemim, sözünü ettiğim bu sorumluluğun bilinci ile Sinop halkımızın, yurttaşlarımızın, ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için mücadele; oy veren, vermeyen tüm yurttaşlarımıza hizmet etme dönemim olacaktır. Milletvekilliğim süresince, Sinop’tan, emekten, demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden yana, insan sağlığına ve çevreye duyarlılık gösteren bir çalışma yürütmenin gayreti içinde olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şahsıma gösterilen güvene layık olmak için tüm gücümle çalışacağım” diye konuştu.

Seda ŞengülSeda Şengül