Güncel
Giriş Tarihi : 04-08-2016 10:15   Güncelleme : 04-08-2016 10:19

Başkan Belovacıklı'dan Vali Cirit'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, 15 Temmuz girişimlerinden sonra Sinop'a atanan Vali Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti

Başkan Belovacıklı'dan Vali Cirit'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Valisi Kemal Cirit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İlimizde göreve başlayan Sinop Valisi'ne "Hoşgeldin" ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı ilk olarak ilçemizin simgesi Hacı Kadı Horozu silüeti ve ilçemizi tanıtan kitap, broşür, şapka vb.eşyalar hediye etti. Aldığı hediyeler karşısında oldukça mutlu olan Vali Kemal Cirit teşekkür ederek Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile bir süre sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Belovacıklı gerçekleştirilen sohbette birlik ve beraberlik mesajları verirken, Vali Kemal Cirit ise; Ülkemizde, ilimizde ve ilçelerimizde yaşanan talihsiz olaylar sonucunda mücadelenin asla bitmeyeceğini, ülkemizi bölmek isteyen hainlere hukuk çerçevesinde gereken cezaların verileceğini belirtti.

Gerçekleştirilen sohbetin sonunda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Vali Kemal Cirit'i, 4 Ağustos Perşembe günü (bugün) düzenlenecek olan Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingine ardından, 5 Ağustos  Cuma günü ilçemiz Festival Alanı'nda gerçekleştirilecek olan Gerze Belediyesi 5.Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.

Samimi bir sohbetin gerçekleştiği görüşmede Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Vali Kemal Cirit'e görevlerinde başarılar dileyerek makamdan ayrıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül