Güncel
Giriş Tarihi : 03-01-2022 10:24   Güncelleme : 03-01-2022 10:36

Başkan Coşkun, güven tazeledi

Şeyhhüseyin köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi

Başkan Coşkun, güven tazeledi

Dikmen Şeyhhüseyin köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulunu tüm üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Mevcut başkan Yaşar Coşkun üyelerin takdirini kazanarak oy birliğiyle tekrar başkan seçildi.

7 yıldır çok çalıştıklarını ve yorulduklarını ama heyecanlarından bir şey kaybetmediklerini söyleyen Şeyhhüseyin köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Coşun, “biz yönetim kurulu olarak 7 yıldır gece gündüz çok çalıştık, çok yorulduk. Bizler nasırlanmış ağaçların gövdesine sarmaşık oluyoruz, Kiraz Dağı’ nda ulu köknar ağaçları, piri oluyoruz.  

Şeyhhüseyin köyünde basmadık toprak, açmadık kapı, gitmedik mahalle kalmadı; elleri öpülesice ecdadımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Dikmen ilçemizde tüm esnaf ve kamu kuruluşları ile irtibata girerek gerekli hizmetlerimizi alıyoruz, almaya devam edeceğiz.

Üye olduğumuz Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran ve beraberindeki heyet, derneğimizin olağan genel kuruluna katılarak gücümüze güç katmışlardır. Derneğimizin olağan genel kuruluna katılarak yanımızda olan herkese derneğim ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AdminAdmin