Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2021 15:31   Güncelleme : 26-12-2021 20:29

Başkan Dalkıran, güven tazeledi

Tek liste olarak girdiği seçimde mevcut başkan Dalkıran, güven tazeleyerek yeniden SİNDEF Genel Başkanı olarak seçildi

Başkan Dalkıran, güven tazeledi

Sinop Dernekleri Federasyonu, 9. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen Genel Kurula birçok dernek ve STK temsilcisi ile çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Tek liste olarak girdiği seçimde mevcut başkan Dalkıran, güven tazeleyerek yeniden SİNDEF Genel Başkanı olarak seçildi

26 Aralık 2021 tarihinde 9. Genel Kurulu gerçekleştirilen Sinop Dernekleri Federasyonu kongresinde gazetemize konuşan Genel Başkan Hasan Dalkıran, yine birlik, beraberlik mesajları vererek, “Sinop Dernekleri Federasyonu’nun şuan da 9. Genel Kurulunu gerçekleştiriyoruz. Genel Merkezimizin açılışını da yaptık; 18 yıldan sonra Sinoplular İstanbul’daki evine kavuştu.

Sinoplular için güzel işler yapmak amacıyla çalışıyoruz, bugüne kadar yaptıklarımız belli. Ayancık’ta 11 Ağustos’ta acı bir tablo oluştu ve sel felaketinde 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 23 Ekim’de temelini attığımız, Ayancık’ta yaşayan kardeşlerimiz, gelecek neslimiz için 8 derslikten oluşan, 150 öğrenciye hitap eden bir okul yapıyoruz.

Sinoplu’nun olduğu yerde, Sinop Dernekleri Federasyonu olarak her zaman şunu söylemişimdir; Sinop Dernekleri Federasyonu olarak, bir Sinoplu olarak yapabileceğim bir şey varsa, ben büyüklerimizin kardeşi, küçüklerimizin abisi olarak her zaman onların yanında olmaya gayret eden hemşehrileriyim, kardeşleriyim” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin