Güncel
Giriş Tarihi : 16-02-2023 10:12   Güncelleme : 16-02-2023 10:34

Başkan Şensoy: “Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız güçlük yoktur”

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Arguvan’ da depremzedelerle bir araya geldi

Başkan Şensoy: “Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız güçlük yoktur”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük sarsıntıyla asrın felaketini yaşayan 10 ilimizde, yaşanan yıkıcı depremin yaraları ülke genelinde sarılmaya devam ediyor.

Gerze Kaymakamlığı ve Gerze Belediyesi koordinesinde başlatılan yardım kampanyası vatandaşlarımızın da desteğiyle büyürken yardım tırları deprem bölgelerine gönderilmeye devam ediyor.

BAŞKAN ŞENSOY, ARGUVAN’ DA DEPREMZEDELERİN YANINDA

Yaşanan deprem felaketinin ardından depremden kurtulan vatandaşların yoğun şekilde göç ettiği Malatya’ nın Arguvan ilçesini ziyaret eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, burada depremzedelerle bir araya geldi.

Depremzedelerimizin ihtiyaçlarını dinleyen Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze’den gelen yardım tırının teslimatını gerçekleştirdi.  Başkan Şensoy’ a bu ziyaretinde İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma’ da eşlik etti.  

Ziyareti hakkında konuşan Belediye Başkanı Şensoy, “Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde depremin yaralarını sarmaya gayret gösteriyoruz. Deprem felaketi sonrasında nüfusunun 6-7 katı büyüklüğünde göç alan Arguvan ilçesinde haliyle ihtiyaçlar da artmış durumda. Bizlerde buradaki vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledik. Onların dertlerine bir nebze olsun derman olabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerze’mizden gelen yardım tırını Arguvan Kaymakamlığı’na teslim etmemizin ardından ilçemize dönüş sağladık. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız güçlük yoktur. Allah, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AdminAdmin