Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2022 16:44   Güncelleme : 28-12-2022 10:18

Başkan Şensoy müjdeyi açıkladı: “İhaleye Çıkıyor”

Gerze Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinde ihale tarihi ‘30 Ocak 2023’

Başkan Şensoy müjdeyi açıkladı: “İhaleye Çıkıyor”

Karayollarından uzun süredir alınamayan ve Belediye Başkanı Cevat Şensoy'un girişimleri neticesinde Gerze Belediyesi’ne kazandırılan Gerze Şehirlerarası Terminal Yeri Projesi’nde ihale tarihi açıklandı.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’  un 31 Mart yerel seçimlerinde Gerzelilere verdiği sözlerden biri olan Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinin ihalesi 30 Ocak 2023 tarihinde yapılacağı belirtildi. 

2 dönümü yeşil alan, 4 dönümü Küçük Sanayi Sitesi ve geri kalanı Gerze Otogar Yeri olarak ayrılan projenin müjdesini veren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy,  projenin ilçemizin özellikle dini bayram ve yaz tatillerinde yaşadığı trafik sorununa çözüm olacağını belirtti.

Gerze’nin en büyük sorunlarından biri olan Otogar Projesinde sona geldiklerini kaydeden Başkan Şensoy, “Karayollarına ait olan bölgeyi cüzi bir miktara Gerze Belediyemize kazandırmıştık.  Alanın bir bölümünü Küçük Sanayi Sitemize dahil ederek istihdamı sağlayarak esnafımıza destek olacağız.

Gerze’mizde şehir içini rahatlatarak, modern bir terminali ilçemiz halkıyla buluşturacağız. Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş beyefendi ve AK Parti Sinop İl Başkanımız Uğur Giresun’un yoğun destekleri neticesinde Gerze’mizi sonunda otogarla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.

Her şey Gerze için. Bizlere ilçemize kazandırılan yatırımlarda desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’e, AK Parti Sinop İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanımız Sayın Cumhur Kurt’ a ve emek harcayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin