Güncel
Giriş Tarihi : 04-05-2019 10:41   Güncelleme : 04-05-2019 15:20

Başkan Yardımcılığına Fatih Öz Atandı

Gerze Belediyesi Başkan Yardımcısı, Ak Parti belediye meclis üyelerinden Fatih Öz oldu

Başkan Yardımcılığına Fatih Öz Atandı

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Gerze Belediye Başkanı Seçilen Cevat Şensoy, yardımcısını belirledi.

Aynı zamanda 31 Mart seçimlerinde Ak Parti’den belediye meclis üyesi olarak ta seçilen Fatih Öz, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı olarak 2 Mayıs Perşembe günü resmen göreve başladı.

Fatih Öz Kimdir?

Dikmen nüfusuna kayıtlı olan Öz, 1985 doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Gerze Haşim Zehra Tarı ilköğretim okulunda tamamladı. Lise eğitimini ise Sinop İMKB Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlayan Öz, ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden Resim İş Öğretmeni olarak mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından kısa bir dönem öğretmen olarak görev yapan Öz, daha sonra kendi iş yerlerinde Güven Keklik LTD. şirket müdürü olarak iş hayatına devam ediyor.

Evli ve iki çocuk babası olan Fatih Öz, 2013 yılından bu yana Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatında değişik birimlerde görev yapmıştır.

Öz, göreve gelmesi sonrasında kısa bir de teşekkür mesajı yayımladı.

TEŞEKKÜR
Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız,  Belediye ve İl Meclis Üyeleri ile bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.

Seda ŞengülSeda Şengül