Güncel
Giriş Tarihi : 25-09-2018 10:09   Güncelleme : 25-09-2018 10:46

Başkandan "bozuk yol" açıklaması

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı: "Daha modern, daha çağdaş bir Gerze için vatandaşımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına gece-gündüz mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz"

Başkandan "bozuk yol" açıklaması

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan cadde ve sokakların akıbetiyle ilgili 18 Eylül Salı günü yaptığımız haber sonrası Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan açıklama geldi.

Başkan Belovacıklı, 19 Mayıs Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda Gerze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin onarım çalışmalarına başladıklarını, Mahalleye çekilen hat sonrası daire bağlantılarının da yapıldığı bölgede çalışmalarını yürüten ekiplerin en kısa sürede çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade etti.

Başkan Belovacıklı açıklamasının devamında: “Öncelikle doğalgaz çalışmalarında hiçbir aksaklık yoktur, bunun bilinmesini istiyorum. İkinci husus ise bozulan yolların akıbeti. Doğalgaz çalışmaları vesilesiyle bozulan yollar sadece mahallelerimize değil, evlere de hat çekildikten sonra onarılmaya başlayacaktır. Çünkü evlere doğalgaz bağlantısı yapılmayan bölgelerde tekrar kazı çalışmaları olacağından aynı tahribat tekrar meydana gelecektir. Bu sebeple ev bağlantıları yapıldıktan sonra onarım çalışmaları da tamamlanacaktır. Çünkü, Gerze Belediyesi olarak bizler 9 yıllık süre zarfında ilçemizin bütün mahalle ve sokaklarını yol ve kaldırımla buluşturduk. Daha modern, daha çağdaş bir Gerze için vatandaşımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına gece-gündüz mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Belirtmek isteriz ki vatandaşın mağduriyeti bizlerin mağduriyetidir. Bu mağduriyeti gidermek de bizim başlıca görevimizdir. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül