Güncel
Giriş Tarihi : 12-07-2022 12:00   Güncelleme : 14-07-2022 14:35

‘Bayramlar Birlikte Güzel’

İlçemizde Kurban Bayramı, bayrama yakışır şekilde kutlanmaya devam ediyor

‘Bayramlar Birlikte Güzel’

Gerze Kaymakamlığı tarafından ilçemizde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile birlikte bayramın 2’ nci günü gerçekleştirilen bayramlaşma programı kapsamında Gerze Kaban Orta Aile Çay Bahçesinde ilk olarak amir, siyasi parti temsilcileri, memur, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve halkla bayramlaştılar. Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, programa katılanlara teşekkür ederek bayramlarını kutlarken bayramların birlik beraberlik içerisinde geçmesini, her günün bayram tadında geçmesini temenni ettiğini belirtti.

Daha sonra Gerze Huzurevini ziyaret eden Kaymakam Dundar ve protokol üyeleri burada koca çınarlarımız ve kurum çalışanlarının bayramlarını kutladılar. Gerze Huzurevi ziyaretinin ardından Kaymakam Dundar, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gerze İtfaiyesi ve Gerze Devlet Hastanesini ziyaret ederek görevi başındaki personellerle sohbet ederek bayramlarını kutladılar.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar’ a bayramlaşma programında Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Refiki Özlem Doğan, Gerze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş eşlik etti.

Başkan Şensoy, bayramın son günü halkla bir araya geldi

Gerze Belediyesi bayramlaşma programı bayramın son günü olan bugün Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un makam odasında yapıldı.  Tüm misafirlerini güler yüzle karşılayan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy,  gelen herkesle tek tek sohbet edip bayramlaştı. Vatandaşa Gerze’nin yöresel lezzeti olan nokul ve çay ikramında bulunuldu.

Belediyede yapılan bayramlaşmaya AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konuklarının tek tek bayramını kutlayan Belediye Başkanı Şensoy, programa katılanlara teşekkür etti.

AdminAdmin