Güncel
Giriş Tarihi : 22-09-2020 09:45   Güncelleme : 12-09-2022 09:15

''Beklediği Sensin, Eğitimi Yarım Kalmasın''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanlığı yürüttüğü yardımlaşma kampanyalarına bir yenisini daha ekledi

''Beklediği Sensin, Eğitimi Yarım Kalmasın''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanlığı yardımlaşma kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek uzaktan eğitim döneminde eğitime ulaşamayan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olacak.

Konu ile ilgili açıklamalarında projenin önemine değinen CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara; "Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanlığı olarak bugünden itibaren ''Beklediği Sensin, Eğitimi Yarım Kalmasın'' kampanyasını hayata geçiriyoruz.

Proje kapsamında kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımızın evlerinden çalışır durumda kullanmadıkları bilgisayar, tablet, monitör ve televizyonları alacağız, ihtiyacı olan öğrencilerimize teslim edeceğiz. Olanla olmayanı buluşturacak ve yarınımızı şekillendirecek öğrencilerimizin eğitim hayatlarına doğrudan katkı sağlayacak bu kampanyaya vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız bizlere 0368 606 05 32 numaralı telefondan ve Whatsapp hattımızdan ulaşabilirler. Beklediği sizsiniz, eğitimleri yarım kalmasın'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin