Güncel
Giriş Tarihi : 08-08-2016 15:02   Güncelleme : 08-08-2016 15:05

Belediye Başkanı Belovacıklı Gerze MYO Müdür Vekilini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Göreve Yeni Atanan MYO Müdür Vekilini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Belovacıklı Gerze MYO Müdür Vekilini Ziyaret Etti
 Gerze Belediyesi Başkanı Osman Belovacıklı, 15 Temmuz olayları sonrası bilindiği üzere Sinop Üniversitesi bazında görevden alınan yönetimlerin yerine Gerze Meslek Yüksek Okulu’nda göreve yeni başlayan Müdür Vekili’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Belovacıklı Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Sayın Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler’e gerçekleştirdiği “Hoş geldin” ziyaretinde ilçemiz hakkında bilgiler aktardı.Gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgiler verdi bu vesile ile, Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine de mesaj vererek "Kültür-Sanat ve sporsal anlamda her zaman çalışmalarının olduğunu belirtti. İhtiyaçları durumunda tüm öğrencilere her zaman olduğu gibi yardımcı olacağını ve daha bilinçli, eğitimli ve kültürlü bir nesil yetiştirebilmek için her zaman öğrencilerin destekçisi olacağını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Alev Erenler’e “Hoş geldin” diyerek görevinde başarı dileklerinde bulundu.

 

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz