Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2017 19:35   Güncelleme : 24-03-2017 16:44

Belediye Edremit'te Zannetti, Gerze'de Çıktı

Alaaddin Şahin Caddesi'nde bir duvara yazılan “belediye amca duvardan silmek kolay, kolaysa gel kalbimden sil” yazısının kendi ilçelerinde bir duvara yazıldığını zanneden Edremit Belediyesi, “silersek, ciğerimiz kurusun” notuyla bir paylaşım yaptı

Belediye Edremit'te Zannetti, Gerze'de Çıktı

İlçemiz Alaaddin Şahin Caddesi üzerindeki bir duvara yazılan “belediye amca duvardan silmek kolay, kolaysa gel kalbimden sil” yazısının kendi ilçelerinde bir duvara yazıldığını zanneden Edremit Belediyesi, “silersek, ciğerimiz kurusun” notuyla bir paylaşım yaptı.

Cezmi Kalorifer, Çağrı Taner gibi sosyal medya fenomenleri tarafından da paylaşılan duvar yazısı, Edremit Belediyesi’ni tuzağa düşürdü. Belediye, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı notta, duvar yazısını yazana destek vermek istese de büyük bir pot kırdı. Edremit zannettikleri yer aslında ilçemiz Gerze’ydi.


Harun'un boynu bükük kaldı
Aynı yazının yan tarafında "Harun seni seviyorum" yazısı görülürken, Edremit Belediyesi Harun'u dışlayarak Twitter hesabında görmezden geldi. Yaptığı paylaşım sonrasında vatandaşlardan "ahaha süpersiniz", "ya siz aşırı bi' ponçik belediyesiniz" gibi övgü dölü sözler alan Edremit Belediyesi'ne karşı Harunseverlerin tutumu ise şimdiden merak konusu.

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi




Erkan TaşErkan Taş