Güncel
Giriş Tarihi : 19-02-2016 08:33   Güncelleme : 19-02-2016 08:40

Belediye Kişiye Özel Hizmet Veremez dedi

İlçemiz sakinlerinden Ahmet İnce ''Belediye İşçilerinin yapmış olduğu çalışma kişiye özel hizmettir'' diyerek tepkisini gazetemize gelerek kamuoyuyla paylaştı.

Belediye Kişiye Özel Hizmet Veremez dedi
Gerze Belediye İşçilerinin sabah saatlerinde kişiye ait özel mülkte bahçe çimlerini biçtiğini gören ilçemiz vatandaşlarından Ahmet İnce duruma kayıtsız kalamayarak rahatsızlığını dile getirdi.

İnce konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Bir hizmet yapılacak ise herkese eşit ve adil şekilde yapılmalıdır. Ben yıllarca Gerze Belediyesi'nin temsil ettiği siyasi partiye yani CHP'ye hizmet ettim ve gördüğüm bu manzara beni rahatsız etti. Şu bilinsin ki Gerze Belediyesi kişilerin şahsi işlerinde kullanılan bir kurum değildir. Çünkü bu kurum CHP'yi temsil ediyor ve ona göre hareket etmeleri gerekir. Ya herkesin bahçesi temizlensin yada kişiye özel hizmet verilmesin'' dedi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Gerze Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın ''ilçe sakinlerinden kendilerine zaman zaman bu tarz talepler geldiğini belirterek, bu tarz talepler bizim hizmet alanımıza girmemektedir, fakat vatandaşımızın mağdur olmaması adına, imkanlarımız ölçüsünde bu talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz'' diyerek olaya açıklık getirdi.


NOT: Kişileri hedef göstermemek adına resime karartma uygulanmıştır.


  

hakan akbaşhakan akbaş