Güncel
Giriş Tarihi : 07-11-2016 15:25   Güncelleme : 07-11-2016 14:29

“Bir El de Sen Uzat”

Demokrasi ve Adalet Platformu “Bir El de Sen Uzat” kampanyası kapsamında Diyarbakır’daki ihtiyaç sahibi çocuklar için 4 tır yardım malzemeleri götürdü. Hüseyin Yüksek, Bülent Ecevit’in ölümünün yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Bir El de Sen Uzat”

Demokrasi ve Adalet Platformu “Bir El de Sen Uzat” kampanyası kapsamında Diyarbakır’daki ihtiyaç sahibi çocuklar için 4 tır yardım malzemeleri götürdü.

Kurulduğu günden itibaren önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Demokrasi ve Adalet Platformu’nun Başkanı Hüseyin Yüksek,  çocukların her zaman şartlar ne olursa olsun mutlu olmayı hak ettiğini söyledi. “Toplum olarak Edirne’den Kars’a öyle bir sevgi ve kardeşlik bağımız var ki bunu hiç kimse yıkamaz" dedi.

 

Çocuklara sevgi ve kardeşlik götürdüler

Yüksek: "Bir El de Sen Uzat kampanyamız dahilinde Demokrasi ve Adalet Platformu olarak Bingöl, Bitlis, Hakkari, Mardin, Siirt, Tunceli, Van, Batman, Şırnak, Kars ve son olarak ise Diyarbakır’a geldik. Bizlerin özverisi ve platformumuzun gayretli çalışmaları ile 14 ilimizde çocuklarımıza kardeşliği ve kucak dolusu sevgiyi hep birlikte götürdük" ifadelerinde bulundu.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u da makamında ziyaret eden Yüksek, "Ülke olarak birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Masum çocuklarımızın Diyarbakır’da gözlerine baktığımda güzel günlerin ve umutlarının parlayan ışığını hep birlikte görmekteyiz” derken yardımların devam edeceğini açıkladı.

Ecevit’in ölüm yıldönümünü andı

Aynı zamanda Dikmen Eski Belediye Başkanı da olan Yüksek, Bülent Ecevit’in ölümünün yıldönümü dolayısıyla bir mesaj da yayımladı. Mesajda “Eski Başbakanımız merhum Bülent Ecevit’i 10. ölüm yıldönümünde saygıyla anıyorum” ifadelerine yer verildi.  





Erkan TaşErkan Taş