Güncel
Giriş Tarihi : 13-12-2015 11:26   Güncelleme : 13-12-2015 11:15

Bir İlke İmza Attı

Ayağının Tozuyla Farklı Çalışmalarıyla Farkındalık Oluşturdu

Bir İlke İmza Attı
 Yaklaşık üç hafta önce Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görevlendirmesi yapılan Elvan Ocakdan ayağının tozuyla yapmış olduğu çalışmalar beğeni toplamaya başladı.

Ocakdan, göreve gelmesinin ardından köy okullarındaki çocuklarımızın sosyo kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Karlı ve Belören Köylerinde eğitim almakta olan 35 öğrenciyi Sinop'ta yapımı yeni tamamlanmış olan Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna götürerek çocukların bu imkanlardan faydalanmasını sağladı.

Konuyla ilgili sosyal medya da yapmış oldukları açıklamada :Gençlik Hizmetleri ve Spor İlce Müdürlüğümüzce İlçemiz köy okullarında öğrenim görmekte olan çocuklarımızın sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak adına 35 öğrenci ve 4 öğretmen eşliğinde yeni yapımı tamamlanmış olan Sinop Gençlik Merkezi gezdirilmiş olup İlçemiz çocuklarının Yarı Olimpik Yüzme Havuzundan uzman antrenörler nezaretinde yararlanmaları sağlanmıştır.

Yapılan etkinlik ile ilgili bizden desteklerini esirgemeyen İlçemiz Kaymakamı Sayın Bülent Bayraktar'a, bizi Sinop İlinde ağırlayan ve her türlü imkanı sağlayan İl Genclik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Kazim Açıkbaş’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Özgür Tokgöz'e ve ayrıca Karlı TOBB. İlkokulu ve Belören Ortaokulu İdareci ve Öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz."









hakan akbaşhakan akbaş