Güncel
Giriş Tarihi : 16-01-2017 11:47   Güncelleme : 16-01-2017 11:50

"Bir Ömürlük Şarkılar" Dinleyiciyle Buluştu

Gerze Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun “Bir Ömürlük Şarkılar” isimli konseri Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicilerin karşısına çıktı

Gerze Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun “Bir Ömürlük Şarkılar” isimli konseri Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicilerin karşısına çıktı.

 

Koro Şefi İbrahim Kocabıyık yönetiminde sahneye çıkan koro, Türk Sanat Müziği alanındaki en beğenilen eserleri dinleyiciyle buluştururken, sahne şovlarıyla da izleyicilerden tam not aldı. İlçemizden birçok vatandaşın katılımıyla her geçen gün büyüyen koroyu izlemeye gençler çok fazla rağbet göstermese de, bu şarkıların altın çağını görmüş müzikseverlerin kulaklarının pası silindi.

 

Konser sonunda konuşan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tüm koro ekibine karanfil verdi. Belovacıklı şöyle konuştu: “Görüyorum ki konservatuar öğrencilerimiz kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Önümüzdeki yıllarda, büyük organizasyonlar ilçe dışından saz üstatları getirmeye gerek kalmayacak. Bu anlamlı geceyi bizlere yaşatan saz üstatları ve ses sanatçılarıma teşekkür ediyorum. 2017 yılı müzik dolu, sanat dolu, kardeşliğin ve barışın olduğu bir yıl olsun.”

Erkan TaşErkan Taş