Güncel
Giriş Tarihi : 15-04-2020 17:07   Güncelleme : 17-04-2020 15:37

Bölgem Mühendislik Yeni Yerinde

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında (balıkhane mevki karşısında) hizmet vermekte olan Bölgem Mühendislik, Zincirli Kuyu Caddesindeki yeni yerine taşındı.

Bölgem Mühendislik Yeni Yerinde

Projelerinde en son teknolojik gelişmeleri ve çalışmaları takip ettiklerini belirten Bölgem Mühendislik ortakları Halil Akın ve Halil Mızrak kısa bir süre öncesine kadar doğalgazın binalara çelik borularla taşındığını fakat şu anda daha estetik ve şık bir görüntü oluşturan Ondüleli Borularla doğalgaz hattının döşendiğini kaydettiler.

Bölgem Mühendislik Yetkilileri Dünyada ve ülkemizde büyük tehdit oluşturan korona virüse karşın, bünyesinde çalışan personelleri için özel tulumlar sipariş ettiklerini belirtirken: ”Bizler bu şekilde hem kendi personelimizi hem de çalıştığımız evlerde ki hijyen ve güvenliğe en üst seviyede dikkat ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Akın ve Mızrak, ekiplerinin çalışma yapacakları evlerde öncelikli olarak dezenfektan çalışması yaptıklarını, özel korumalı tulumlarla çalışan ekibin bina içinde ki çalışmaları tamamladığında ise daireyi tekrar ilaçlayarak teslim ettiklerini belirttiler.

AdminAdmin