Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2023 15:29   Güncelleme : 27-02-2023 15:37

Bu ayki toplantı konusu Gerze’ de Turizm...

GER-SES Derneği (Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneği) periyodik olarak düzenlediği toplantılarının Şubat ayına ilişkin olanını bugün gerçekleştirdi

Bu ayki toplantı konusu Gerze’ de Turizm...

Kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarını bir arada barındıran GER-SES Derneği, “Gerze Yerel Yönetimine Dair” ismi verilen Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Konusu, ‘Gerze’ mizin Geleceğinde Turizmin Yeri’ olan toplantıya derneğin başkanı olan Bülent Eryılmaz başkanlık etti.

İnteraktif bir biçimde yürütülen toplantıda GER-SES Başkanı Bülent Eryılmaz, daha önceki toplantılar hakkında bilgiler verdi, Turizm Danışmanı Orhan Kadıoğlu’ da yaptığı bilgilendirmelerle toplantıya destek oldu.

Turizm nedir? Turizm çeşitleri, turizmi teşvik yolları, Gerze turizmi hakkında kısa bir sunum yapan GER-SES Başkanı Bülent Eryılmaz daha sonra sözü Turizm Danışmanı Orhan Kadıoğlu’ na bıraktı.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar da söz hakkı alarak Gerze turizmi ile düşüncelerini, eleştirilerini açıkça ifade ettiler. Dernek Başkanı Bülent Eryılmaz VE Turizm Danışmanı Orhan Kadıoğlu, yöneltilen sorulara ve yapılan eleştirilere cevap verirken, değerlendirmeleri de dikkate aldıklarını ifade ettiler.

AdminAdmin