Güncel
Giriş Tarihi : 04-02-2019 14:43   Güncelleme : 05-02-2019 10:13

Bu haftaki maçta goller ard arda geldi

Gerze Belediyespor ve Durağanspor arasındaki maç oldukça çekişmeli geçti

Bu haftaki maçta goller ard arda geldi

Sinop 1.Amatör Küme’de geçtiğimiz haftayı(BY) geçen temsilcimiz Gerze Belediyespor, ilçemiz Şehir Stadı’nda Durağanspor’u ağırladı.

Maça baskılı oyunla başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda Okan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 5 dakika sonrasında gerçekleştirdiği ani hücumla golü yakalayan Durağanspor skoru 1-1 beraberliğe taşırken, ilk yarıda rakibi üzerinde etkili olan Gerze Belediyespor Süleyman’ın ayağından kazandığı golle devreye 2-1 önde girdi.

Seyircimizin her zaman olduğu gibi yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada takımlar ikinci yarıya aynı 11’lerle başlarken Durağanspor golle başladı. Karşılaşmayı 2-2’lik beraberliğe taşıyan Durağanspor maçın geri kalanında varlık göstermezken, temsilcimiz Gerze Belediyespor karşılaşmayı Okan ve Mert’in attığı gollerle 4-2 önde kapattı.

Hedefe ulaşma yolunda altın değerinde olan 3 puanı hanesine yazdıran temsilcimiz kazanma alışkanlığına tekrar yakaladığı maç sonrası taraftarlarımızla birlikte galibiyeti kutladı.

Gerze Belediyespor Yönetim Kurulu maçtan sonra yaptığı açıklamada kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve forma sponsorluğunu üstlenen Kaban Yapı Ailesine teşekkür etti.

Ayrıca takımın genel kaptanı Abdullah Oğuz tarafından kaban inşaat yetkilisine desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunmak için çiçek takdim edildi.

AdminAdmin