Güncel
Giriş Tarihi : 17-12-2020 11:10

C vitamini Deposu ‘Limon’

Gerze’nin sokakları seyyar satıcıların sesiyle yankılanıyor

C vitamini Deposu ‘Limon’

Kışın gelmesiyle birlikte mevsim hastalığı olan grip dönemine de girmiş bulunuyoruz. Yine aynı şekilde tüm dünyayı etkisi altına alan ve birçok insanın ölümünde neden olan tehlikeli hastalık koronavirüsle de mücadelemiz halen devam etmekte.

Griple benzer belirtiler gösteren koronavirüsten korunmak için tıbbi yöntemlerin yanında doğal yollara da başvuruyoruz. Uzmanlar, bağışıklık sistemi güçlü olmayanların yakalanması daha kolay olan koronavirüsten korunmak için el yıkama, dezenfektan ve maske kullanımının yanında beslenmenin de önemli unsurlardan biri olduğunu, C vitamini alımının çok önemli olduğunu ifade ediyor.

C vitamini bakımından oldukça zengin olan limon, bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılabilecek doğal antiseptiklerden bir tanesi.

3 Kilosu 10 Lira

Gerze’nin sokaklarında duymaya alışkın olduğumuz seyyar satıcıların sesi bu kez ‘3 kilosu 10 lira’ diye yankılandı.

C vitamini deposu limon, pazar, manav ve market tezgâhlarının haricinde seyyar satıcıların arabalarında da satılıyor. Aslen Bafralı olan limon satıcısı Gerze’nin sokak ve caddelerinde arabayla dolaşarak C vitamini deposu olan limonu 3 kilosu 10 liradan satışa sunuyor.

AdminAdmin