Güncel
Giriş Tarihi : 14-02-2015 11:05   Güncelleme : 14-02-2015 10:08

Çakallı Köyü Sakinleri İsyan Etti!

İlçemizin Çakallı köyü sakinleri yayınlamış oldukları yazılı bildiri ile sorun ve şikayetlerinin giderilmesi için yetkililer çağrıda bulundu.

Çakallı Köyü Sakinleri İsyan Etti!

İlçemiz köylerinden Çakallı köyü sakinleri yıllardan beri talep ettikleri asfaltlama çalışmalarının bir türlü gerçekleşmediğinden yakınıyor.

Köy sakinleri ortak bir bildiri yayınlayarak eksik ve şikayetlerini yetkililere duyurmak istediklerini dile getirdiler.

Köylüler 20 yıldan bu yana muhtarlık ve köylü bünyesinde tüm resmi kurumlara başvurduklarını ancak ciddi bir geri dönüş alamadıklarından öne sürdüler.


İşte Çakallı köyü sakinlerinden gazetemize ulaşan bildiri;

Sinop İli Gerze ilçesinin Çakallı Köyünün yıllardır bitmek bilmeyen yol asfaltı ve su sorunu ne zaman bitecektir.

2015 yılında gelişmiş Türkiye'nin durumunu birde Çakallı Köyünden bakın.

Dönemin Üçlü koalisyon olan DSP-MHP-ANAP Hükümetlerinin sayesinde yarım yapılan asfalt hükümetin gitmesiyle yarıda kalan asfaltlama yol çalışması bugüne kadar yapılmadı. Köyümüzün su sorunu giderilmedi. KÖYDES Projeleri Ve Köylere Hizmet Götürme Ödenekleri Diyorlar,Çakallı Köyünün Bu Sorununu Yetkili Makam Ve Kişiler Nasıl Görmüyorlar.Köylünün Yıllarca Çektiği Bu Eziyet Ve Sıkıntı Ne Zaman Son Bulacaktır.

Kaç yıldan  bu yana yapılmayan yol ve su sorununun ne zaman yapılacağını ve daha ne kadar bekleneceğini hükümet yetkililerine soruyoruz ve Hakkımız olan cevabı beklemekteyiz.

Yıllardır yapılamayan yol asfaltı ve su sorunu; Gerze'nin Şehir merkezine en yakın köyü olan Çakallı Köyünün ve Köylünün Kaderi midir yoksa Yetkililerin İlgisizliği midir?

Çakallı Köyü Sakinleri








AdminAdmin