Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2022 10:41

Çalışmaları, yerinde incelediler

Kaymakam Dundar, Yenikent köyünde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Çalışmaları, yerinde incelediler

İlçemizin en büyük köylerinden biri olan Yenikent (Gürzüvet) köyünde gerek kış şartları gerekse ağır tonajlı araçlar nedeniyle bozulan yollarla ilgili vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 14 Mart 2022 tarihinde Yenikent halkına bozulan yolların yeniden yapılması adına özel bir kaynağın temin edildiğini duyurmuştu.

Mart 2022 tarihinde ihalesi yapılan ve yapım çalışmalarına başlanan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gerze Kaymakamı Tekin Dundar burada yaklaşık 15.000 metreküp taş döşendiğini ve burada ki çalışmaların %95 oranında tamamlandığını kaydetti.

Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Burma ve İzzet Karaman ile birlikte Yenikent köyüne yaptığı ziyarette çalışmaları yerinde inceledi, köy sakinleriyle bir araya geldi.

Dundar, eski belde şimdiki Yenikent köyünde meydan ve ara yolların büyük oranda yapıldığını yalnızca Çeçe Mahallesinde taş döşeme işlerinin devam ettiğini kaydetti.

AdminAdmin