Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2019 23:53   Güncelleme : 10-03-2019 00:03

Çarşı Mahallesi Muhtarı İddialı Konuştu

Çarşı Mahallesi Muhtar Adayı Turan Altınkök Azaları ile bir araya geldi

Çarşı Mahallesi Muhtarı İddialı  Konuştu

İlçemiz Hasfırın Pide Salonunda “Mustafa Börekçi, Ramazan Şensoy, Sönmez Akçaoğlu, Atıf Tunç, Dursun Acar, Hasan Engin, Çağlar Peker, Korhan Arat” ile bir araya gelen Turan Altınkök seçim stratejisi ile ilgili çeşitli istişarelerde bulundu.

Altınkök, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde muhtar olduğu takdirde farklı çalışmalara imza atacağını söyleyerek bu çalışmalardan birkaçını şu şekilde sıraladı.

“Çarşı Mahallesinde oturan öğrencilere öğrenim bursu vermek, Özel günlerde mahalle sakinlerini ziyaret ederek, onların sorunlarına çözümler bulmak, İhtiyacı olan engelli mahalle sakinlerinin sağlık kurumlarına taşınması noktasında kendilerine araç noktasında destek olmak, Ramazan aylarında iftar programları düzenleyerek kaynaşma, dayanışmalarda bulunmak, genç ve dinamik azalarımızla mahalle sakinlerinin her türlü sıkıntılarında onlara destek olmak”dedi.

Altınkök, mahalle sakinlerimiz bu hizmet yarışında bizi teveccüh ettiği takdirde inşallah ben iki dönem için bu görevi yapacağım ve bu görevimi iki dönemin ardından benden sonra bu göreve talip olacak kişilere bırakacağım” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş