Güncel
Giriş Tarihi : 07-05-2021 17:00   Güncelleme : 25-05-2021 11:17

Çarşı Mahallesine Genç Muhtar Adayı

Akçaoğlu, ‘Bu Yarışta Bende Varım’ dedi ve muhtarlığa adaylığını koydu

Çarşı Mahallesine Genç Muhtar Adayı

Muhtarlık görevi ifa edildiği sırada vefat, görevden alınma ve istifa nedeniyle boşalan muhtarlık bölgelerinde 6 Haziran’da seçim yapılacak. Buna göre Çarşı Mahallesi 6 Haziran 2021 tarihinde sandığa gidecek ve muhtarını seçecek.

6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak Çarşı Mahallesi Muhtarlık Seçimi için adaylıklar bir bir açıklanmaya başlandı.

Bu adaylardan biri olan ve Çarşı Mahallesi’nin genç muhtarı olmak istediğini belirten Mesut Akçaoğlu’da, “yıllardır esnaf olarak çalıştığım Çarşı Mahallesi’ne hizmet etmek için şimdi de muhtarlık adaylığımı açıklıyorum. Yıllardır bu mahallede çalışmam ve insanlarla iç içe olmam hasebiyle mahallemizin ve insanlarımızın sorunlarına oldukça hâkimim.

Daha güzel, daha bakımlı, daha donanımlı bir Çarşı Mahallesi için gelin el ele, gönül gönüle verelim. Ben genç, dinamik, mahalle ve mahalle sakinleriyle barışık, çalışkan bir muhtar olarak yürüyeceğim bu yolda tüm mahalle sakinlerinin desteğine talibim” diye konuştu.

Mesut Akçaoğlu Kimdir?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu ve ortaokulu İstanbul’da okuduktan sonra memleketi Gerze’ye yerleşti. Gerze Lisesi’nde lise öğrenimini tamamladıktan sonra yüksekokul muhasebe ve vergi bölümünden mezun oldu. Evli ve bir çocuk babası olan Akçaoğlu ikamet ettiği Çarşı Mahallesinde esnaflık (vodafone) yapıyor.

AdminAdmin