Güncel
Giriş Tarihi : 30-08-2022 20:59   Güncelleme : 02-09-2022 09:45

CHP Gençlik' ten Alternatif Kutlama

CHP Gerze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi

CHP Gençlik' ten Alternatif Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Gerze eski cezaevi önünden  başlayan kortej yürüyüşü Hükümet Konağı önünde son buldu.Eski Cezaevi önünde başlayan yürüyüşe CHP Gerze İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çok sayıda kişinin katıldığı Fener Alayı'nda marşlar söylendi, sloganlar atıldı. Yürüyüş boyunca Türk Bayrakları ve Atatürk Bayrakları dalgalandırıldı.

Üzerinde "yüreğimizi koyduğumuz bu topraklar bizimdir" cümlesinin yazılı olduğu ve Cumhuriyet Halk Partisi Gerze  Gençlik Kollarının yer aldığı pankart taşındı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer' in yaptığı yazılı açıklamada; "Bu şanlı günde, emperyalizmin 100 yıllık planlarının iflas ettiği, işgal kuvvetlerine son darbenin vurulduğu, içerdeki hainlerin hayallerinin suya düştüğü gündür. Bugün Mustafa Kemal'in göğsünde hissettiği gururu göğsümde hissediyorum. Yeni neslin bütün çarpıtmalara rağmen bu şekilde yetişmelerini görmek bizi mutlu ediyor.Bize düşen  Cumhuriyetimizin ne zorluklarla kurulduğunu öğretmek bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin