Güncel
Giriş Tarihi : 16-02-2016 10:26   Güncelleme : 16-02-2016 10:10

CHP Kadın Kolları TBMM Önünde Eylem Yaptı

CHP Sinop Kadın Kolları ''Nükleere İnat Yaşasın Hayat'' sloganıyla TBMM Önünde Eylem Yaptı

CHP Kadın Kolları TBMM Önünde Eylem Yaptı
 CHP Sinop Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Karadeniz ile birlikte CHP Sinop Kadın Kolları TBMM önünde “Sinop Nükleer Santral İstemiyor” eylemi yaptı.


CHP Sinop Kadın Kolları İl Başkanı Canan Atabek başkanlığındaki heyette Nurcihan Özay, Serpil Kuruoğlu, Nuray Çobanoğlu, Nuray Ay, Fikret Ermiş, Ayşegül Balcı, Firdevs Altıkulaç, Sema Demirci, Sevgi Günaydın, Saadet Gümüş, Şenay Sezer (CHP Boyabat Kadın Kolları Başkanı),Nilgün Şehitoğlu, Hüveyda Şişek ve Fatma Olgunsoy yer aldı. CHP Sinop Milletvekili ve Çevre Komisyonu Barış Karadeniz’i TBMM’deki makamında ziyaret eden Sinoplu kadınlar daha sonra Karadeniz ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yemeğin ardından Meclis Dikmen kapısı önünde Milletvekili Karadeniz ile birlikte “Sinop Nükleer İstemiyor” yazılı dövizler açarak eylem yapan Sinoplu kadınlar Sinop halkının tepkisini bir kez daha dile getirdiler.

Barış Karadeniz de, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarımız TBMM önünde bir kez daha Sinop halkının nükleer santrali istemediğini haykırdı. Nükleere inat yaşasın hayat diyen kadınlarımızın, Sinopluların, gelecek kuşaklarımızın her platformda sesi olacağız” diye konuştu.

Seda ŞengülSeda Şengül