Güncel
Giriş Tarihi : 04-04-2022 12:17   Güncelleme : 27-03-2023 14:03

CHP’ li gençlerden, iftar dayanışması

CHP Gerze İlçe Gençlik Kolları öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

CHP’ li gençlerden, iftar dayanışması

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin aldığı kararla CHP’li gençler 81 ilde yemekleriyle birlikte öğrenci evlerine iftar yapma kararı aldı.

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ünlütürk ve Muhammed Çolak,  yemekleriyle birlikte öğrenci evlerine giderek Ramazan ayının dayanışma ve bereketini paylaştılar.

Konuyla ilgili CHP Gerze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, “yemeklerimizle birlikte öğrenci arkadaşlarımızın evine misafir oluyoruz. Dayanışma ve paylaşma duygusunu yaşamak ve bu anlamlı günlerde arkadaşlarımızla güzel sohbetler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Gerze'de okuyan öğrenci arkadaşlarımız bize ulaşırlarsa birlikte iftar buluşmaları yapmak isteriz. Bizlere evlerini açan öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Dayanışmayı ve umudu büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca genç öğrenciler ile yenen bu anlamlı yemekte CHP Gerze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Birol Sazak’ da hazır bulunarak, “gençlerimiz, geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin