Güncel
Giriş Tarihi : 04-11-2022 11:51   Güncelleme : 04-11-2022 12:29

CHP’ li Meclis Üyelerinden ‘suya indirim’ talebi

CHP’ li Belediye Meclis Üyeleri, su zamlarının Gerze Belediyesi Meclis Toplantısında gündeme alınması için talepte bulundu

CHP’ li Meclis Üyelerinden ‘suya indirim’ talebi

CHP’ li Meclis Üyeleri, meclis kararıyla aboneliklerde kullanılan su için yapılan zamlı tarifenin vatandaşları zorladığını, konu ile ilgili sürekli şikayet aldıklarını, su ücretlerinde indirime gidilmesi için konunun ilk meclis toplantısında gündeme alınması noktasında talepte bulunduklarını belirttiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Belediye Meclis Üyesi Birol Sazak, su için yapılan zamlı tarife nedeniyle halktan sürekli şikayet aldıklarını, bu sebeple de konunun ilk belediye meclis gündemine alınması için Gerze Belediyesine yazılı istekte bulunduklarını, belediyeden duyarlılık beklediklerini ifade etti.

CHP’ li Belediye Meclis Üyelerinin konunun ilk belediye meclis gündemine alınmasını talep ettikleri, Gerze Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne verdikleri yazı şu şekilde:

“Gerze Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne

Gerze Belediyemiz meclis kararı ile aboneliklerde kullanılan su için yapmış olduğu zamlı tarife sonucu halkımızdan bu konuda ciddi rahatsızlık ve şikayetler almaktayız. İnsanın temel yaşam ihtiyacı olan su, son zamlarla ekonomik zorluklar içinde olan halkımıza yansımış, sıkıntı içerisinde bırakmıştır.

Gerze Belediyesi CHP Meclis Üyeleri olarak Gerze Belediye Başkanlığı ilgili birimlerinin harekete geçerek halkımızın en önemli gereksinimi su ücretlerinde yeterli bir indirime gidilmesini talep etmekteyiz. Bu konunun acilen ilk meclis gündemine alınmasını istiyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederiz.”

AdminAdmin