Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2020 12:02   Güncelleme : 10-04-2020 12:58

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Korona virüs ile mücadele veren Sinop Atatürk Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını görev başında ziyaret etti.
Karadeniz; koruyucu kıyafetleri giydi, eldivenlerini maskesini taktı hastanede görevi başındaki sağlık çalışanlarına moral oldu.  Vekil Karadeniz Korona virüs salgınının Sinop'taki bilançosu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Barış Karadeniz;'' Dünya Sağlık Örgütü'nce Pandemi ilan edilen bir virüsle mücadele ediyoruz. Bu mücadelede en önde yer alan, bizim için elini taşın altına koyan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Saatlerce bazen günlerce evlerinden ayrı, tehlikeyle iç içe bizler için emek veriyorlar haklarını ödeyemeyiz. Biz de bu bağlamda bir nebze onlara moral olmak, her daim yanlarında olduğumuzu göstermek üzere hastanemizde onları ziyaret ettik. İlgileri için her bir personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' dedi.
 

Karadeniz salgınla mücadelenin topyekûn bir mücadele olduğunu belirterek;'' Bu salgınla sadece hastanede sağlık çalışanlarımızla değil millet olarak mücadele vermeliyiz. Sağlık çalışanlarımızın ilk günden bu yana '' Biz sizler için buradayız sizler de bizler için evlerinizde kalın'' çağrısına uyalım, mücbir haller dışında evlerimizde kalalım. Maske ve eldiven kullanarak kalabalık ortamlara girmekten kaçınalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Panik yapmadan, tebdirleri mümkün mertebe elden bırakmayalım.” ifadelerini kullandı.

Karadeniz konuşmasının devamında Sinop İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı kararıyla ilçeler arası giriş çıkışların kapatılmasını değerlendirdi. Vekil Karadeniz; ''Korona virüs vakaları ilçelerimizde görülüyor. Virüsün yayılmaması ve bir an önce kontrol altına alınması açısından alınan bu kararı oldukça yerinde buluyoruz. Vatandaşlarımızın da bu karara uyacağından şüphemiz yok, zorunlu haller dışında sokağa çıkılmaması evlerde kalınması hem kendi sağlıkları hem de çevreleri için en iyisi olacaktır. Bu virüse karşı birlikte mücadele verecek, birlikte başaracağız.” sözleri ile cümlelerini sonlandırdı.    


 

AdminAdmin