Güncel
Giriş Tarihi : 28-06-2017 19:05   Güncelleme : 28-06-2017 20:17

CHP’Lİ KARADENİZ, TERÖRÜ LANETLEDİ

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’a arda arda gelen şehit haberlerinden duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, “Acı üzerine acı yaşatıyorlar. Yeter artık Bıçak kemikte” dedi

CHP’Lİ KARADENİZ, TERÖRÜ LANETLEDİ
 CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, hükümetin en önemli görevinin terörü bitirmek olduğunu belirterek, “Yeter artık, bıçak kemikte.

Referandumda evet çıkarsa ‘terör bitecek’ dediler. ‘Şehit gelmeyecek’ dediler. Her gün şehit haberi alıyoruz. Canımız yanıyor” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’a arda arda gelen şehit haberlerinden duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, “Acı üzerine acı yaşatıyorlar. Yeter artık Bıçak kemikte” dedi. Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileyen Karadeniz şunları söyledi:

“Analar ağlaya ağlaya gözlerinde yaş kalmadı. Terör konusunda ateş sadece düştüğü yeri yakmıyor, ülkemizde tüm anaların, vatandaşlarımızın yüreğini dağlıyor. Tüm ülke ağlıyor. Peki, AKP hükümeti nerede? Hükümetin en önemli görevi terörü bitirmek değil mi? Referandumda evet çıkarsa ‘terör bitecek’ dediler. ‘Şehit gelmeyecek’ dediler. ‘Sandıktan ‘evet’ çıkacak FETÖ de PKK da DEAŞ da bitecek’ diyen Başbakan Yıldırım nerede? Her gün şehit haberi alıyoruz. Canımız yanıyor.  Hani, al bayrağa sarılı fakir fukara çocuklar şehit olmayacaktı. Daha Dikmenli şehidimiz Üsteğmen Arif Kalafat’ın acısı yüreklerimizdeyken Şırnak’tan üç şehit haberi aldık. Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl, Jandarma Onbaşı Muhammed Furkan Demirel, Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Lanet terör ile analarımızın, babalarımızın, eşlerin ve çocukların yüreğini dağlayan bu hainlerden hesap sormadıkça, terörü bitirmedikçe bu hükümet verdiği sözlerin vebalinden kurtulamayacaktır” açıklamasında bulundu.​

Seda ŞengülSeda Şengül