Güncel
Giriş Tarihi : 30-10-2019 12:20   Güncelleme : 30-10-2019 14:28

Çiğdem Tekstil Ailesi 2. Yılını Kutladı

Çiğdem Tekstil, açılışının ikinci yılı münasebetiyle geleneksel hale getirdikleri kahvaltı etkinliği ile tüm çalışma arkadaşları ve sevdikleriyle bir araya geldi.

Çiğdem Tekstil Ailesi 2. Yılını Kutladı

Çiğdem Tekstil’in sahibi Çiğdem Özcan, işyerlerinin açılışının ikinci yılı münasebetiyle tüm çalışma arkadaşları ve sevdikleriyle birlikte Kaldi Kafe’de kahvaltı etkinliği düzenledi.

İki yıldan bu yana tüm çalışma arkadaşlarıyla işçi işveren ilişkisinden ziyade abla kardeş gibi olduklarını belirten Aksoy “Her şeyden önce biz bir aileyiz. İkinci yılımızı da bitirdik ve her geçen gün giderek biraz daha büyüyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltımıza bu yıl da tüm arkadaşlarım eksiksiz olarak geldiler hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Gerze’de para kazanmaktan ziyade Gerze halkına istihdam sağladığım, en çok da kadınlara öncelik tanıyarak onları iş hayatına dahil ettiğim için kendi ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğü elinde kadınlarla çalıştığım için ayrıca gurur duyuyorum.

Biz büyük bir aileyiz çok güzel ve başarılı iki yılı geride bıraktık ve daha bir çok başarılı yıllara birlikte imza atacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine, sevdiklerime benimle oldukları için çok teşekkür ederim” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

AdminAdmin