Güncel
Giriş Tarihi : 08-09-2021 09:57

Civelek, yeniden başkan

Mustafa Civelek, Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne yeniden başkan seçildi

Civelek, yeniden başkan

Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, pandemi dolayısıyla yapamadığı Olağan Genel Kurul Toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Sinop Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği lokalinde yapılan genel kurula tek liste halinde giren eski başkan Mustafa Civelek ve ekibi tekrar seçildi.

Üç dönem dernek başkanlığını yürüten Civelek, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi seçilmesinin ardından dernek yönetimini dernek başkan vekili olan Mecit Patı’ya bıraktığını kaydetti.

Civelek kongrede yaptığı konuşmada “derneğimizin olağan genel kuruluna katılarak bizlere güç verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Kongreye katılarak Gerzeliler Derneği’nin Olağan Genel Kuruluna katkı sunan SİYAD Genel Başkanımız Adnan Çeliker ve yönetimine, şube başkanlarımıza, meclis üyemiz Ahmet Savaş’a, Türkeliler Derneği Başkanı Resul Özgen’e, Türkeliler Onursal Başkanı Rıza Öztürk’e, Kirençukuru köyü önceki dönem muhtarımız Tahsin Çevik’e, kongremizi yöneten ve Divan Başkanlığını üstlenen Yakup İnce başkanımıza, Divan Kâtibi olarak görev yapan Kimya Mühendisi Mustafa Çevik kardeşimize, önceki dönem Belediye Meclis üyemiz İsmail Sağır’a, anlamlı günde yanımızda olan tüm üyelerimize, yaklaşık 2 yıldır görev yapan Dernek Başkanımız Sayın Mecit Patı’ya ve yönetiminde görev alan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kıymetli üyelerimiz, değerli hemşehrilerimiz, derneğimizin olağan genel kuruluna katılarak Olağan genel kurulumuza destekleriniz için hepinize teşekkür ediyor, bütün katılımcı dostlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

AdminAdmin