Güncel
Giriş Tarihi : 15-01-2019 10:31   Güncelleme : 15-01-2019 16:09

"Çözüm için geliyorum"

Orhan Börekçi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 19 Mayıs Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı

"Çözüm için geliyorum"

İlçemizde doğup büyüyen ve ikamet eden Orhan Börekçi, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde 19 Mayıs mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

“Çözüm için geliyorum’’ diyen Börekçi, mahallenin sorunlarını biliyorum ve çözüm için buradayım dedi. Muhtarlığın sadece mühürden ibaret olmadığını, mahallede yaşayan insanların iyi ve kötü günlerinde araya mesafe koymadan, kimseyi ayırt etmeden, yarım kalan işleri tamamlamak için ve elimden gelen her şeyi yapmak için buradayım dedi.

‘‘Siz isteyin biz yapalım’’
Ayrıca Börekçi, “Derdimiz sadece kaldırım, mahallem çamur olmasın olayı değil bunların zaten yapılması gerekiyor. Önemli olan mahallenin yaşanabilir olması. Verilen hizmet çocuktan, kadına, erkekten, yaşlısına herkese hitap etmelidir. Önce birlik olalım siz isteyin biz elimizden gelen hizmeti getirelim. Bunu yapmak içinde sizlerden oy bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Orhan Börekçi kimdir?
1982 yılında Gerze’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Gerze’de tamamladı. Uzun yıllar amatör ve profesyonel olarak futbolculuk ile uğraşan Orhan Börekçi, evli ve bir çocuk babası. 

AdminAdmin