Güncel
Giriş Tarihi : 08-09-2022 15:57   Güncelleme : 08-09-2022 16:32

Cumhuriyet Başsavcısı Pektaş’ tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, 15 Eylül Gazeteciler cemiyetine iade-i ziyarette bulundu

Cumhuriyet Başsavcısı Pektaş’ tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Ziyarette basına değer verdiklerini belirten Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, gazetecilerin Sinop adına çok önemli bir görev ifa ettiklerini belirtti.

Cumhuriyet Başsavcısı Pektaş, “Sinop’ un yerel basınıyla tanışma fırsatımız olmuştu. Bugün de kendilerine iade-i ziyarette bulunmak istedik. Daha önce söylediğimiz gibi basın mensuplarımızın Sinop’ la iletişim kurmamız adına çok önemli bir görev ifa ettiklerini düşünüyorum.

Sizin burada olmanız Sinop için bir kazanç. Polisten jandarmaya kamu hizmetinden daha birçok konuda halkımız sizin sayenizde haberdar oluyor.

Sinop’ ta güzel bir ortam, güzel bir sinerji var.  Bizlerin de adliye olarak iletişime açık olmamız gerekiyor. 16 yıllık savcıyım; isimler belki unutulur fakat yapılanlar unutulmaz, anılır. Adli olarak da kapılarımızın her zaman açık olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’ de nazik ziyareti için Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş’ a teşekkür ederken, “içinde bulunduğumuz dönem basın açısından şöyle bir güzellik içeriyor:  Son derece duyarlı bir emniyet müdürüne aynı zamanda da bir jandarma komutanına sahibiz.

Basın mensupları olarak bizler için çok önemli, sacayağı diye tabir ettiğimiz Başsavcılığımız, Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızla iletişimimiz çok güzel” ifadelerini kullandı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

AdminAdmin