Güncel
Giriş Tarihi : 29-10-2021 12:48   Güncelleme : 29-10-2021 13:52

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kapalı Spor Salonu’nda törenle kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gerze’de kutlandı. Törene Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Refiki Feyza Nur Kılıç,Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Ebubekir Bilge, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Keskin,Gerze Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Su, Gerze Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gerze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Karaman, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı dolayısıyla yapılan kutlamalarda öğrenciler çeşitli gösteriler yaptı.

Hava muhalefeti nedeniyle Gerze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlama töreninde, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, spor salonunu dolduran öğrencileri ve vatandaşları selamladı.

Kaymakam Tekin Dundar, günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaparken, ilçemiz öğrencileri de şiir okuyarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’ini kuruluş yıl dönümünü kutladı. Hazırlanan judo gösterisi ve halk oyunlarının sergilendiği kutlamada, öğrenciler adına konuşma yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kaymakam Tekin Dundar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Ebubekir Bilge’nin ellerinden aldılar.

AdminAdmin