Güncel
Giriş Tarihi : 02-05-2017 11:40   Güncelleme : 02-05-2017 14:51

Cumhuriyet Mahallesi'nde Muhtarlık Yarışı Kızışıyor

''Muhtarlık yarışında bende varım'' diyerek kolları sıvayan Hüseyin Ünlütürk, ''Mahallemizin en iyi hizmeti alabilmesi ve sorunların çözümü için ilgili makamlarla sürekli dirsek teması içinde olacağım'' dedi

Cumhuriyet Mahallesi'nde Muhtarlık Yarışı Kızışıyor
Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığına talip olan Hüseyin Ünlütürk, gazetemize gelerek adaylığını resmen açıkladı.

Yapacakları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Hüseyin Ünlütürk, mahallenin en önemli sorunu olan okul problemini 3 ay içinde çözüme kavuşturacağını, gerçekleştiremez ise görevi bırakacağını söyledi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde 15 yıldır ikamet eden ve mahallenin sorunlarının ne olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Ünlütürk, sosyal medya hesaplarından da mahalle ve çevresindeki sorunları paylaşarak yetkililere iletiyor. Sosyal Medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Ünlütürk, yaptığı açıklamalarda hedefinin mahallenin sorunlarını çözene kadar çalışmak olduğunu belirtti.

''Muhtarlık yarışında bende varım'' diyerek kolları sıvayan Ünlütürk, ''Mahallemizin en iyi hizmeti alabilmesi için sorunların çözümü için ilgili makamlarla sürekli dirsek teması içinde olacağım. Sadece iyi günde değil, 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım'' dedi.

Muhtarlık bizim için koltuk değil hizmet diyerek bu yarışta iddialı olduğunu tekrarlayan Ünlütürk, diğer adaylara da bu yarışta başarılar diledi.

Hüseyin Ünlütürk Kimdir?

1958 Dikmen doğumlu olan Hüseyin Ünlütürk, İstanbul'da 25 yıl bir banka kurumunda çalıştıktan sonra emekli oldu. Daha sonra memleketine dönen Ünlütürk, evli ve 2 çocuk babası.

 

Seda ŞengülSeda Şengül