Güncel
Giriş Tarihi : 03-08-2017 11:08   Güncelleme : 03-08-2017 11:35

Dana Kaçtı Kasap Kovaladı!

Kesilmek üzere mezbahaneye götürülen dana kasabın elinden firar etti. Yaklaşık 700 kilo olduğu söylenen çılgın dana eski sahibini de hastanelik etti

Dana Kaçtı Kasap Kovaladı!
 Kesilmek üzere mezbahaneye götürülen dana kasabın elinden firar etti. Yaklaşık 700 kilo olduğu söylenen çılgın dana eski sahibini de hastanelik etti.

Genelde Kurban Bayramında görmeye alışık olduğumuz kaçan dana haberi bu sefer ilçemizde meydana geldi. İlçemizde kasaplık yapan bir esnaf satın aldığı danayı kesmek için mezbahaneye götürmeye hazırlanırken elinden kaçırdı. Kaçak danayı yakalamak için belediyeden yardım isteyen kasap 3 saat boyunca firari danayı kovaladı.

Eski cezaevi mevkiinde meydana gelen olayda kasabın elinden kaçan dana Okullar Caddesi boyunca ilçe merkezine daha sonra İskele Caddesi'nden sahile ulaştı. Belediye görevlisinin uyuşturucu iğneyle sakinleştirmeye çalıştığı dana İskele mevkiinde sıkıştırılarak yakalandı. Burada bir ağaca bağlanarak kontrol altına alınmaya çalışılan dana ipini kopararak tekrar firar etti. Say Düğün Salonu istikametine doğru hızla koşmaya başlayan dananın peşine tekrar düşen ekip balıkçı barınakları mevkiinde hayvanı tekrar kıstırdı. Çılgın dananın bu bölgede sokak lambasına çarpmasıyla direğin üstündeki ışık armatürü dananın satıcısı Ömer Y.'nin kafasına düştü. Kısa süreli baygınlık geçiren Ömer Y., hemen hastaneye kaldırılarak kafasına 10 dikiş atıldı.

Sabah 06:00'da firar eden ve belediye görevlisinin 7 tane uyuşturucu iğne atmasına rağmen 3 saat boyunca sahiplerini peşinden koşturan kaçak dana saat: 09.30' civarında Hurma Dibi mevkiindeki limanın ucunda kıstırılarak yakalandı. 

Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül