Güncel
Giriş Tarihi : 21-03-2021 15:12   Güncelleme : 21-03-2021 15:15

Dangır, Güven Tazeledi

Sinop ili Gerze ilçesi Sarımsak köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 13.Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi.

Dangır, Güven Tazeledi

1997 yılından bu yana İstanbul Esenler’de faaliyetlerini sürdürmekte olan Sarımsak Köyü Derneği iki yılda bir yapmakta olduğu Olağan Genel Kurulunu 20 Mart 2021 tarihinde Dernek Lokalinde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirdi.

Dernek Üyeleri ve SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran ile Esenler 5.Bölge Başkanı Hamit Koç’un katılımıyla yapılan kongrede bir önceki başkan Hüseyin Dangır üyelerin tam desteğini alarak tekrar başkan seçildi.

Güven tazeleyerek oy birliğiyle Dernek Başkanlığına seçilen Hüseyin Dangır, yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, “25 yıldan bu yana Derneğimize sahip çıkan çok değerli üyelerimiz ve dostlarımıza teşekkür eder, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstererek bu haklı gururu ve onuru bizlere yaşatan tüm üyelerimize canı gönülden teşekkürü borç bilirim” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Sarımsak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin Yönetim Kurulu ise şu şekilde; Salih Uysal, İbrahim Koşar, İsmet Sarısoy, Ahmet Uysal, Yaşar Gökgöz, Şahin Yütük

AdminAdmin