Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2016 11:55   Güncelleme : 24-10-2017 03:33

Demokrasi Fidanları Yeşerecek

Gerze İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Demokrasi Fidanları Dağıtımı Yapıldı

Demokrasi Fidanları Yeşerecek
 İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özbay Akkaş, meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar için fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Akkaş açıklamasında ise “15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren bütün şehirlerde tutulan demokrasi nöbetleri Gerze İlçesi meydanında da devam etmektedir. Her akşam geç saatlere kadar devam eden demokrasi nöbetlerinde farklı kurum, kuruluş ve kişiler tarafından halkımıza yönelik değişik etkinlikler düzenlenmekte ve ikramlarda bulunulmaktadır.

Gerze İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak çorbada bizimde tuzumuz olsun dedik ve fikir önderliğini Sayın Kaymakamımız Bülent BAYRAKTAR’ın yaptığı fidan dağıtımı yapılması kararını aldık. Bu kapsamda Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan köklendirme serasında üretmiş olduğumuz 100 adet nar ve 300 adet zeytin fidanının, 1 Ağustos gecesi Gerze meydanında demokrasi nöbeti tutan halkımıza ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdik. 15 Temmuz gecesi ülkemiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz. 15 Temmuz gecesi ve devamında 15 gündür demokrasi nöbeti tutan tüm halkımız mevzuu vatansa nasıl birlik ve beraberlik içinde olabileceklerini tüm dost ve düşmana göstermiştir.

Canları pahasına demokrasiye sahip çıkan tüm halkımıza tekrar tekrar teşekkür eder, Demokrasi fidanları adını verdiğimiz zeytin ve nar fidanlarımızın 15 Temmuz gecesi anısına bol meyve veren ağaçlar olmasını dileriz” dedi


Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz