Güncel
Giriş Tarihi : 02-09-2022 15:59   Güncelleme : 02-09-2022 16:25

DEVA Partisinden çocukların yüzünü güldüren program

DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanlığı, köy çocuklarını TEKNOFEST’ e götürüyor

DEVA Partisinden çocukların yüzünü güldüren program

DEVA Partisi Gerze İlçe Başkanlığı, Gerze İlçe Eğitim Politikaları Başkanı Özlem Akın Gülsevim ve Kadın Politikaları Başkanı Zümrüt Akbaş koordinatörlüğünde, bu yıl üçüncüsü Samsun Çarşamba Havaalanında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne köy çocuklarını götürüyor.

Konuyla ilgili konuşan DEVA Partisi Eğitim Politikaları Başkanı Özlem Akın Gülsevim: ’Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda eğitim ve teknoloji odaklı bu tür festivallere katılmak her çocuğun hakkıdır. Onların içindeki cevheri keşfetmek için bu etkinlikler önemli bir yer tutar. Keşfedilmeyi bekleyen çocuklarımızı görmezden gelmek Türk Eğitimine, Türk Teknolojisine ve en önemlisi Türk Milleti’ne engel olmak demektir. Bu hususta herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyorum’’ dedi.

Kadın Politikaları Başkanı Zümrüt Akbaş da: ‘’Aile düzeni ve toplum içerisinde çok önemli rolleri olan kadının eğitim noktasında da harekete geçme vakti çoktan geldi. Bu noktada eğitime gönül vermiş tüm annelerimizin yanında olduğumuzu yineler, iyi bir eğitim her annenin evladı için isteyebileceği ortak ve eşit bir payda olmalıdır’’ ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin