Güncel
Giriş Tarihi : 12-06-2020 10:47   Güncelleme : 12-06-2020 11:27

Dikmen'de Şelale Bulundu

Dikmen Yeniköy Karaağaca Mahallesi Karsak Çayı sınırları içerisinde muhteşem bir doğa harikası gün yüzüne çıkarıldı

Dikmen'de Şelale Bulundu

Şelale, bir sağlık personelinin o alanda gezerken şelaleyi görüntülemesi ve paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Konunun Dikmen Kaymakamı Suat Hatam’a intikal etmesinin ardından Hatam kurum müdürleri ile birlikte şelaleyi görmeye gitmesinin ardından Hatam, konuyla alakalı olarak; şelalenin gelecekte Dikmen için güzel bir turistik yer olabileceğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “Sosyal medyada fotoğraflar paylaşıldığında, gerek gurbetteki Dikmenliler gerekse de doğaseverlerin şelale için gösterdiği beğeni bizleri de çok mutlu etti. Bu da şelalenin Dikmen ilçesi olarak gelecekte bir potansiyel değer olabileceğinin göstergesi olmuştur.

Şelalenin akışı dört mevsim takip edilecek ve su akışı uygun ise şelale hazırlanacak projelerle turizme kazandırılabilir” dedi.

Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar ise konuyla ilgili olarak, “Çok güzel bir yer. Şelale merkeze 10 dakika uzaklıkta ve ulaşım çok kolay.

Temmuz-ağustos aylarında şelale incelenecek ve su da herhangi bir azalma olmazsa buraya yatırım yapılabilecek. Şelalenin görsel güzelliği çok güzel, bizim için altın değerine bir güzellik. İnşallah bu güzelliği Dikmen turizmine kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin