Güncel
Giriş Tarihi : 01-09-2018 11:26   Güncelleme : 01-09-2018 11:47

Dikmen Kaymakamı Değişti

Yayınlanan son Valiler ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Dikmen'e Çatalpınar Kaymakamı Suat Hatam atandı

Dikmen Kaymakamı Değişti

Yaklaşık iki yıldır Dikmen Kaymakamlığı görevini yürüten Mustafa Gözlet, yeni kararname ile Sivaslı Kaymakamlığına atandı.

Yayınlanan son Valiler ve Kaymakamlar Kararnamesi ile birçok kaymakamın görev yeri değişti. Kasım 2016'dan bu yana Dikmen İlçesinde görev yapan Mustafa Gözlet’de görev yeri değişen kaymakamlar listesinde yer aldı. Kararnameye göre Mustafa Gözlet, Uşak iline bağlı Sivaslı İlçe Kaymakamlığına atandı.

Mustafa Gözlet'in yerine ise Dikmen Kaymakamlığına Çatalpınar Kaymakamı Suat Hatam atandı.

Suat Hatam Kimdir?
Suat Hatam, 1988 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğretimini Samsun'da tamamladı. 2005 yılında Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandı. 2009 yılında aynı fakülteden mezun oldu ve aynı yıl Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim Bilimlerinde yüksek lisans eğitimine başladı. 2012 yılında yüksek lisansını tamamlayarak aynı yıl Ordu Kaymakam adayı olarak mülki idare mesleğine girdi. Değişik kademelerde mesleki eğitim alan kaymakam,  İngiltere’nin Liverpool şehrinde 1 yıl süreyle dil ve mesleki eğitim aldı. 101. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarı ile tamamlayarak 2016 yılının Mayıs ayında kura sonucu Ordu’nun Çatalpınar ilçesine atanan Suat Hatam İngilizce bilmektedir.

Seda ŞengülSeda Şengül