Güncel
Giriş Tarihi : 20-04-2016 18:31   Güncelleme : 20-04-2016 18:38

Dikmen'de Kutlu Doğum Haftası yapılan etkinlikler ile kutlandı

Dikmen İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonunda, Kutlu Doğum Programı Yapıldı

Dikmen'de Kutlu Doğum Haftası yapılan etkinlikler ile kutlandı
Dikmen İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Kutlu Doğum Etkinliğine Dikmen Kaymakamı Soner Özer, Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Garnizon Komutanı Mehmet Ata Bozdemir,  Gerze Müftüsü Ali Işık, Dikmen Müftüsü Sami Sipahioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım’ temalı kutlu doğum programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dikmen Müftüsü Sami Sipahioğlu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vererek, haftanın önemine vurgu yaptı.  Ardından Dikmen İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri seslendirdikleri ilahilerle konukların beğenisini topladı.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Dikmen Kaymakamı Soner Özer ''İnsanlığı güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın değerler üstü mesajını bizlere ulaştıran ve Alemlere rahmet olarak Yüce Allahın yeryüzüne gönderdiği son elçi olan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya gelmesi münasebetiyle Kutlu Doğum Haftasına ulaşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Peygamberimizin hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftası'nın, ülkemizde sevgi, hoşgörü ve huzur ortamını pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum'' diyerek programda emeği geçenlere teşekkür etmesinin ardından sözlerini noktaladı.

Program Plaket törenin ardından sona erdi.
 

Seda ŞengülSeda Şengül